Maitoshi Kachi Trophy 2018 te Ninove
Op zondag 11 februari 2018 nam karateclub de Valkaart uit Oostkamp met 7 kampers deel aan de Maitoshi Kachi Trophy 2018 te Ninove. Aan deze wedstrijd met internationaal karakter namen 468 karateka’s uit Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland en België deel.
De wedstrijdploeg stond onder leiding van wedstrijdcoaches Danny Mortier (WKF 5de Dan), Chris Coene (WKF 4de Dan) en coach Vincent Bruneel (WKF 2de Dan).

Resultaten Maitoshi Kachi Trophy:
In de categorie Preminiemen jongens veroverde Robin Bruneel een bronzen medaille.
Bij de Kadetten jongens moest Gilles Vandenbussche echter onverwacht in de eerste ronde afhaken.
Jonas Dewulf kampte in de reeks Junioren jongens en Open Heren en veroverde respectievelijk een bronzen en zilveren medaille.
Bij de dames namen Floor Desmet, Fé Verheyen en Maïté Coene deel. Floor en Fé kampten bij de Miniemen meisjes en Maïté nam deel aan de reeksen Senioren Dames en Open Dames. Al onze dames werden opgevist voor herkansingen maar konden net geen podium plaats veroveren.
In de namiddag namen Fé Verheyen, Gilles Vandenbussche en Jonas Dewulf deel aan Kumite het vrijvechten. Onze drie kampers zetten er hun beste beentje voor in eigen categorie. Ze konden meerdere kampen beslechten en het was uiteindelijk Gilles die bij de Kadetten jongens een bronzen medaille behaalde.
Met onze zeven deelnemers behaalde onze karateclub in het totaal 4 mooie podiumplaatsen.

De coaches Vincent Bruneel, Chris Coene en Danny Mortier wensen alle kampers een welverdiende proficiat voor hun inzet en toewijding aan de karatesport!