Maitoshi Kachi 2017
Zondag 12 februari 2017 nam karateclub de Valkaart uit Oostkamp met 10 kampers deel aan de Maitoshi Kachi Trophy 2017 te Ninove.
De wedstrijdploeg stond onder leiding van wedstrijdcoach Danny Mortier ( WKF 5de Dan ) en coach Vincent Bruneel ( WKF 1de Dan )
Resultaten Maitoshi Kachi Trophy ( 3 podium plaatsen ):
- In de categorie preminiemen jongens kampten Thibo Vandemoortele en Robin Bruneel. Thibo en Robin veroverde beiden een bronzen medaille.
- Bij de miniemen jongens kwamen Gilles Vandenbussche en Theodore Ornelis in actie. Alleen kon Gilles herkansen en moest zich tevreden stellen met een 5e plaats.
- Jonas Dewulf kampte in de reeks kadetten jongens en kon zich net niet plaatsen voor een 3e plaats.
- De kata ploeg -16 jaar werd gevormd door Floor, Robin en Thibo en behaalden hier een bronzen medaille.
- Tot slot kwamen Vincent Bruneel en Steven Van Laarhoven uit bij de senioren heren. Jammer genoeg konden beide heren niet opgevist worden voor de herkansingen.
- De volgende kampers namen deel in de middag aan het vrijvecht (kumite), Fé Verheyen, Thibo Vandemoortele, Robin Bruneel, Floor Desmet, Gilles Vandenbussche en Jonas Dewulf.
Voor alle kampers van onze club een welverdiende proficiat voor hun inzet en toewijding voor de karatesport van de coaches Vincent Bruneel en Danny Mortier