Maitoshi Kachi Trophy 2019
Op zondag 3 februari 2019 nam karateclub de Valkaart uit Oostkamp met 11 kampers deel aan de Maitoshi Kachi Trophy 2019 te Ninove. Aan deze wedstrijd met internationaal karakter namen 359 karateka’s uit Groot-Brittannië, Nederland en België deel.
De wedstrijdploeg stond onder leiding van wedstrijdcoach Danny Mortier (WKF 5de Dan) met assistent-coaches Inge Dautel (WKF 2de Dan) en Iris Vandromme (3e Kyu).

Resultaten Maitoshi Kachi Trophy:
In de discipline Kata (Stijloefening):
-In de categorie Preminiemen jongens veroverde Thibo Vandemoortele Goud en Robin Bruneel een zilveren medaille.
-Bij de Kadetten jongens behaalde Gilles Vandenbussche een Bronzen medaille.
-Bij de dames namen Floor Desmet, Fé Verheyen en Elle Van Caeneghem. Floor en Fé kampten bij de kadetten meisjes en Elle nam deel in de reeks Preminiemen meisjes.

In de discipline Kumite (Vrijgevecht):
-In de namiddag namen Elle Van Caeneghem, Thibo Vandemoortele, Fé Verheyen, Gilles Vandenbussche en Gjemajl Ademi deel aan het Kumite (het vrijvechten volgens de WKF-regels). Onze vijf kampers zetten er hun beste beentje voor in eigen categorie. Ze konden meerdere kampen beslechten en het was uiteindelijk Gilles die bij de Kadetten jongens een zilveren medaille behaalde en Fé Verheyen bij de kadetten meisjes een bronzen medaille veroverde.
-Met elf deelnemers behaalde onze karateclub in het totaal 5 mooie podiumplaatsen.

Onze kampers:
-Jasper Bruneel, Elle Van Caeneghem, Gunther Debusschere, Sander Vandromme,
Noah Blomme, Robin Bruneel, Thibo Vandemoortele, Floor Desmet, Fé Verheyen,
Gilles Vandenbussche, Gjemajl Ademi.


De hoofdcoach, Danny Mortier, bedankt alle kampers met een welverdiende proficiat voor hun inzet en toewijding aan de karatesport!